Aantal personen: 2
50 gr niet te kleine ontbijtspekblokjes
1 zakje Ui-bieslookdressing, Salad Mix (Knorr)
3 eetlepels walnootolie
2 hardgekookte eieren
150 gr gemengde sla
1 zakje walnoot-Kruidencroutinos (Knorr)
Bak de spekblokjes in ± 5 minuten in een droge koekepan op matig
vuur zachtjes uit.
Meng intussen de inhoud van het zakje dressing met 3 eetlepels water en de
walnootolie.
Pel de eieren en snijd ze in partjes.
Meng de salade vlak voor het eten met de dressing.
Verdeel de salade over 2 borden, leg er de partjes ei op en strooi er de
warme spekjes en lekker veel croutinos over.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |